2022 BAŞKANLAR KURULU SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

2022 BAŞKANLAR KURULU SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Federasyonumuzun 2022 yılı Başkanlar Kurulu Hizmet içi Eğitim Semineri, oda başkanlarımız ve başkan vekillerimizin katılımları ile Antalya/Alanya/Okurcalar’da gerçekleşti.

Seminerimizin destekçisi Kastamonu Entegre’nin katkıları ile gerçekleşen seminerimizde ilk defa bu yıl Başkan ve Başkan Vekillerimiz ücretsiz katılım sağladı. Genel Başkan Hüseyin TAKLACI’nın açılış konuşması ile başlattığı programda, Kastamonu Entegre Ceo’su Haluk YILDIZ sektör rakamları ve Kastamonu Entegre hakkında bilgiler verdi.

T.C. Ticaret Bakanlığı, Ticaret Uzmanları Canan Yıldız ve Nazan ZER IRAK 5362 Sayılı kanun ve ilgili mevzuatlar hakkında sunumda bulundular. Orman Genel Müdürlüğü Daire Başkan Yardımcısı Reşat BENLİ’nin E-İHALE hakkında bilgi sunumu gerçekleştirdiği toplantı, Kosgeb Uzmanı Ziyali KAPTAN ve İhracat Uzmanı H. İbrahim Kaynak’ın sunumları ile devam etti.

Soru cevap bölümünde odalarımızdan gelen soruları cevaplayan Genel Başkan Hüseyin TAKLACI, Dilek ve Temenniler kısmında konuşma alarak. Federasyonumuzun yeni bir yapılanmaya girdiğini kısa sürede büyük işler yapmaya çalıştıklarını aktardı. Program plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir